Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарощування обсягів реалізації продукції, модернізація виробництва, - Жидачівська РДА

Дата: 07.02.2017 10:01
Кількість переглядів: 217

Фото без описуУ 2016 році промислові підприємства Жидачівського району реалізували продукції на 1 млрд 670 млн грн, що на 183 млн грн більше ніж у 2015 році. Зростання промислового виробництва на 12%. Протягом минулого року практично всі промислові підприємства району нарощували обсяги виробленої та реалізованої продукції у межах 7-50%.

Про це сьогодні, 6 лютого, розповів в.о. голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин під час публічного звіту за 2016 рік.

За його словами минулого року в модернізацію виробництва на Кохавинській паперовій фабриці залучили 2,5 млн євро. Нове обладнання для підприємства постачали із країн ЄС – Італії, Чехії та Польщі. Після модернізації підприємство зможе майже вдвічі (до 75 тонн паперу на добу) наростити виробництво продукції, якість якої суттєво покращиться. "Це для Кохавинської паперової фабрики дуже важливо, адже значно зросли продажі продукції, особливо це стосується експорту, - розповів посадовець. - Реконструкцію основних виробничих потужностей на цьому підприємстві завершили наприкінці листопада 2016 року. Окупність проекту – близько 5 років".

А перед тим, 3 лютого 2016 року, на Кохавинській паперовій фабриці відбулася також важлива подія – введення в експлуатацію сучасної енергоефективної котельні. "У котельні встановили австрійське обладнання, її перевели з газу на щепу. Унаслідок економії собівартість однієї гігакалорії тепла зменшилася удвічі, окупність проекту – 2-3 роки",  - зазначив керівник РДА.

У планах на 2017 рік – відкриття в лютому в смт. Гніздичеві цеху з пошиття робочого одягу ПП "Техпостач". Також є передумови для відновлення роботи ПАТ "Жидачівський ЦПК”, що стане важливим кроком в плані подальшого нарощування промислового виробництва Жидачівщини.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора