Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В с.Кам'янка відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації

Дата: 10.10.2017 09:57
Кількість переглядів: 533

В понеділок, 09 жовтня, відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Кам'янецької сільської ради за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Стрийського об’єднаного управління Пенсійного Фонду у Львівській області. Головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Сироїжко О.Є. акцентувала увагу роботодавців та найманих працівників на правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, про надання відпусток працівникам, виплаті заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімуму.

Члени робочої групи відповіли на запитання, які цікавили присутніх суб’єктів господарської діяльності та надали їм відповідні консультації.

Основною метою даного заходу було проведення інформування та роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання та їх працівників щодо дотримання вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати та легалізації найманої робочої сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора