Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтерів та меценатів запрошують до участі у Національному конкурсі "Благодійна Україна – 2016"

Дата: 15.02.2017 09:54
Кількість переглядів: 223

У Львівській області триває збір заявок на участь у регіональному етапі Національного конкурсу "Благодійна Україна". До участі запрошують благодійників, волонтерів та меценатів.

Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Термін подачі заявок – до 28 лютого.

Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

Вшанування переможців і лауреатів "Благодійної України" відзнакою "Ангел добра" і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії "Благодійна Львівщина – 2016" та на головній церемонії в Києві.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті.

Зазначимо, що засновником конкурсу є Всеукраїнська благодійна організація "Асоціація благодійників України". На Львівщині партнером асоціації є Львівська обласна громадська організація "Центр ділового партнерства".

Координатор конкурсу – Оксана Лисак, тел.: (098) 638-95-07, e-mail: oksa05@gmail.com.

Довідково:

За чотири останні роки на адресу Оргкомітету конкурсу "Благодійна Україна" надійшло понад 1 500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян. Чотири роки поспіль експерти "Зеленої книги української благодійності" називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.

До Наглядової ради Конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко, директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду "Приятелі дітей".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора