Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцького районів

Дата: 03.05.2017 09:52
Кількість переглядів: 160

Фото без описуУ четвер, 27 квітня, у межах Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» делегація освітян Луганщини відвідала Самбірський та Городоцький райони Львівської області. Про це інформують у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

Задля обміну досвідом та вивчення кращих практик у шкільній освіті гості зі сходу ознайомилися з досягненнями, напрацюваннями Самбірського району та історією Рудківської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. імені Володимира Жеребного. Під час екскурсії школою освітяни з Луганщини поспілкувалися з учнями, педагогічним колективом та керівництвом навчального закладу, ознайомилися з навчально-матеріальною базою кабінетів тощо. Також педагоги відвідали Музей Новітніх героїв, капличку пам’яті Героїв Небесної Сотні та Володимира Жеребного.

Опісля делегація освітян Луганщини відвідала Городоцький район. Відтак, педагогам представили роботу Малої академії мистецтв при Львівській академії мистецтв, провели екскурсії Історико-краєзнавчим музеєм м. Комарно та Музеєм освіти Городоччини.

Окрім цього, на базі Городоцького НВК «ЗНЗ - ДНЗ» № 5 відбулася спільна нарада освітян Городоцького району та Луганської області.

Нагадаємо, що у межах проекту «Змінимо країну разом» днями на Львівщину прибули 50 освітян з Луганської області. Протягом тижня вони переймають досвід, вивчають методи викладання своїх колег та навчають місцевих школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора