Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Студенти Академії лідерства стажуватимуться у Львівській ОДА

Дата: 14.04.2017 09:52
Кількість переглядів: 167

Студенти львівської Академії лідерства стажуватимуться у ЛОДА. Окрім активної волонтерської діяльності, подорожей та навчання в академії їх найближчим часом планують долучати і до діяльності департаментів адміністрації та відповідно до реалізації різноманітних проектів.

Про це говорили на зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із керівником Української академії лідерства Романом Тичківським у четвер, 13 квітня.

Роман Тичківський на початку зустрічі розповів про діяльність Академії. Зокрема ініціативи та заходи, до яких долучають майбутніх лідерів, та значну волонтерську діяльність студентів. Також зазначив, що третина зі спудеїв львівського відділення — зі Сходу України.

Поділився керівник Української академії лідерства і планами на майбутнє. "Найближчим часом зокрема, плануємо експедицію усіх наших студентів у країни Європи з пізнавальною, дослідницькою та комунікаційною цілями", - зазначив він.

Розповів і про підтримку Академії від посла Бельгії, готовність презентації Львівщини за кордоном та намір відкривати в інших регіонах України нові відділення. Також запросив голову ОДА до львівського відділення Академії для спілкування зі студентами.

Зі свого боку ЛОДА сприятиме студентам у реалізації ідей під час стажування та надасть інформацію про іноземні, зокрема нідерландські підприємства на Львівщині, аби учасники Академії ознайомились із їх діяльністю.

Нагадаємо, в Україні діє 5 Академій лідерства. Відкриття Української академії лідерства на Львівщині відбулось 29 жовтня 2016 року у смт. Брюховичі. У Львівському відділенні навчається 40 найкращих випускників шкіл з 18 областей України. Протягом десяти місяців студенти відвідують нестандартні та цікаві лекції відомих особистостей, займаються спортом, волонтерством, мандрують Україною тощо. Усе задля того, аби стати успішними лідерами у майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора