Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синютка закликав мешканців області скористатися програмою "Рука допомоги" (+Відео)

Дата: 10.05.2018 09:50
Кількість переглядів: 520

В області триває проект "Рука допомоги", який має на меті допомогти у працевлаштуванні працездатним непрацюючим членам малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщеним особам.

За час реалізації проекту «Рука допомоги» у Львівській області 270 осіб працевлаштовано, а стосовно 61 учасника пілотного проекту комісією прийнято рішення щодо надання фінансової допомоги для започаткування власної справи. Серед них є учасники, які вже сьогодні можуть поділитись своїми історіями успіху.

«Для людей, які не мають ще роботи, є важливим наш спільний з німецькими колегами проект "Рука допомоги". Ті, хто хоче започаткувати власну справу можуть, звернувшись до соціальних служб Львівської обласної державної адміністрації, отримати кредит. До того ж, якщо вони візьмуть на роботу одну людину, то цей кредит буде безкоштовний, якщо вони візьмуть дві людини на роботу, держава повністю погасить кредит за рахунок державних коштів. Вкрай важливо, щоби люди не опускали рук і не нарікали на державу, а пішли в ограни соціального захисту, отримали кошти і започаткували власну справу», - наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Учасники проекту, які давно мріяли про власну справу, мають змогу отримати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу на обладнання та матеріали для започаткування бізнесу.

Пілотний проект Міністерства соціальної політики України реалізується за підтримки Світового банку в межах більш широкої стратегії модернізації системи соціальної підтримки населення. Проект «Рука допомоги» спрямований на повернення громадян до економічної активності з урахуванням особливостей та прагнень кожного з них. Це абсолютно новий механізм для України, який вже довів свою ефективність в країнах Євросоюзу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора