Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартувала ХХ Міжнародна виставка «Деревообробка 2017»

Дата: 31.05.2017 09:45
Кількість переглядів: 171

30 травня, стартувала щорічна ювілейна ХХ Міжнародна спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловостей "Деревообробка 2017".

Організаторів та учасників деревообробної виставки привітала заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська. 

"У Львівській області найталановитіші майстри, і ми переконані, що завдяки цій виставці, вони поповнять свій арсенал новітніньою технікою та сучасними технологіями. Відтак, наша спільна праця, спільні здобутки прославлять державу не лише в Європі, але й у цілому світі", - зазначила Маріанна Вільшинська.

Цьогорічна виставкова експозиція охопила широкий асортимент обладнання та матеріалів для обробки деревини і виробництва меблів, сучасні технології для української лісової галузі, модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, комплексні рішення з організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, великий вибір інструментів та розхідних матеріалів, програмний комплекс автоматизації меблевого виробництва, подрібнювачі вітчизняного виробництва, чималий асортимент високоякісної лакофарбової продукції для різних сфер застосування та багато іншого. 

Виставка поділена на тематичні розділи: обладнання для лісового господарства, деревообробне обладнання, дереворіжучий інструмент, енергозбереження в деревообробці, утилізація відходів деревини, клеї, лаки та фарби для захисту деревини, столярні та інші вироби з деревини та меблева фурнітура.

Окрім виставкових експозицій, на цьогорічній ювілейній виставці «Деревообробка 2017» відбудуться конференція «Можливості використання інструментів закупівельної групи при закупівлі круглих лісоматеріалів для деревообробників та спільної реалізації меблів для українських виробників», засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання та нон-стоп презентації новинок.

Зазначимо, що цьогоріч у виставці беруть участь майже 150 компаній, які представлять більше ніж 410 брендів з 25 країн світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора