Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині популяризуватимуть маловідомі туристичні шляхи

Дата: 24.03.2017 09:44
Кількість переглядів: 187

На Львівщині невдовзі розпочнуть промоцію невідомих туристичних маршрутів. Також розроблять національну багаторівневу мережу туристичних шляхів. Вона стане у пригоді активним туристам, котрі подорожують велосипедом, пішки чи водою. Про це розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

"Львівська область має багаторічний досвід ознакування та розробки регіональної та місцевої мережі шляхів активного туризму. Ми зокрема, були ініціаторами створення національної багаторівневої мережі туристичних шляхів. Вона сприятиме збільшенню туристичних потоків як в Україні, так і за кордоном, - наголосила начальник управління. - Також прагнемо досі невідомі туристичні шляхи Львівщини зробити більш доступними для активних туристів".

Нагадала Наталя Табака і про те, що під час V-го засідання Ради туристичних міст та регіонів при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України, прийняли рішення створити робочу групу зі створення національної мережі туристичних шляхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора