Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ремонт доріг, пасажирські перевезення, безпека руху, - стратегічні напрямки роботи департаменту транспорту

Дата: 23.01.2017 09:44
Кількість переглядів: 241

Розвиток пасажирських перевезень, доступність у галузі зв’язку та телекомунікацій, підвищення безпеки руху, розбудова дорожньої інфраструктури – на цьому буде зосереджена робота департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА в 2017 році.

Про це йшлося сьогодні, 20 січня, під час стратегічної сесії.

За словами керівника департаменту Романа Кокотайла, основними завданнями у процесі розбудови дорожньої інфраструктури є продовження ремонтних робіт на основних дорожніх артеріях області (заплановано відремонтувати 170 км доріг); проведення ремонтних робіт на дорогах, які з’єднують основні дорожні артерії області для їх розвантаження (передбачається відремонтувати 90 км доріг); розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури (планується відремонтувати 128 км доріг).

"Стратегічна мета – розвиток пасажирських перевезень передбачає зокрема, монетизацію пільг на пасажирські перевезення, диспетчеризацію пасажирських перевезень (встановлення GPS-трекерів), розширення маршрутної авіамережі та автобусних маршрутів", - повідомив посадовець.

Щодо галузі зв’язку та телекомунікацій, то в 2017 році планується збудувати власну мережу волоконно-оптичної лінії зв'язку для об’єднання адміністративних центрів області, а також забезпечити покриття 80% області цифровим телебаченням.

Для підвищення безпеки руху цього річ планують влаштувати 5-7 точок відеонагляду та фіксації правопорушень, 3-5 переїздів автоматизованою світлофорною сигналізацією. Крім того, як зауважив Роман Кокотайло, з цією метою в області здійснять освітлення 160 – 170 пішохідних переходів і організують 6-7 місць здійснення габаритно-вагового контролю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора