Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Місто Броди не готове до ліквідації надзвичайних ситуацій – результати перевірки

Дата: 05.05.2017 09:44
Кількість переглядів: 226

Фото без опису4 травня, департамент цивільного захисту Львівської ОДА спільно з ГУ ДСНС України у Львівській області провели перевірку стану цивільного захисту у місті Броди.

Попередня перевірку здійснили ще в лютому цього року. Під час інспекції виявили ряд порушень, які Бродівська міська вдала повинна була усунути.

Натомість, до сьогодні не створена Бродівська міська ланка Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації цивільного захисту.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА пояснюють: без такої ланки, у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації, місто Броди не зможе своєчасно ліквідувати наслідки катастрофи.

Крім того, у міській раді не визначена особа – відповідальна за організацію заходів цивільного захисту. Такий незадовільний підхід до роботи може призвести до непоправних наслідків: не лише до матеріальних збитків, а до людських втрат.

За словами в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександра Харчука, такий підхід до виконання Плану підготовки цивільного захисту в регіоні є неприпустимим і потребує подальшого реагування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора