Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Департамент агропромислового розвитку ЛОДА запрошує на роботу

Дата: 13.02.2017 09:41
Кількість переглядів: 214

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад:

-спеціаліста відділу розвитку кооперації та підприємництва управління економічного розвитку та підприємництва департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації, на умовах строкового трудового договору, на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника (посада категорії  В);

-спеціаліста відділу розвитку землеробства та тваринництва управління розвитку сільськогосподарського виробництва, продовольства та аграрного ринку департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації (посада категорії  В).

Серед кваліфікаційних вимог – вища освіта за освітнім ступенем молодшого бакалавра або бакалавра,  вільне володіння державною мовою, досвід роботи не обов’язковий.

Для участі в конкурсі слід подати такі документи:

 -копію паспорта громадянина України;

 -письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

 -письмову заяву, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

 -копію документа про освіту;

 -заповнену особову картку встановленого зразка;

 -декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.

Документи необхідно подати  до 21 лютого 2017 року за адресою: 79020, м.Львів. проспект В.Чорновола, 57, 5-й поверх, каб. 57.

Конкурс на зайняття посади спеціаліста відділу розвитку кооперації та підприємництва управління економічного розвитку та підприємництва департаменту агропромислового розвитку ЛОДА відбудеться 24 лютого 2017 року, початок о 10:00 год, на зайняття посади спеціаліста відділу розвитку землеробства та тваринництва управління розвитку сільськогосподарського виробництва, продовольства та аграрного ринку департаменту агропромислового розвитку – 27 лютого 2017 року, початок о 10:00 год. 

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням:  http://nads.gov.ua/page/lvivska-oblast.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора