Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У день Водохреща в Дрогобичі відкрили реконструйований плавальний басейн

Дата: 20.01.2017 09:36
Кількість переглядів: 273

19 січня у Дрогобичі урочисто відкрили великий реконструйований плавальний басейн місцевої дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського. Участь у заході взяв голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова ЛОР Олександр Ганущин, громадськість, викладачі.

"Для мене дуже важливо, що ми сьогодні продемонстрували людям успіхи, бо їм зараз дуже складно, є багато проблем. - Зауважив у вітальному слові очільник області. - Але коли ми відкриваємо нові школи, нові садочки, нові басейни та ремонтуємо дороги, то це відроджує віру людей у нашу державу і в наше майбутнє".

Голова ЛОДА також висловив упевненість, що вихованців цієї школи у недалекому майбутньому ми побачимо на найвищих п'єдесталах чемпіонатів Світу і Європи. "Відкриття цього чудового басейну - це запорука того, що наші діточки будуть рости здоровими і матимуть ті земні радощі,  які обов'язково повинні відчути", - резюмував Олег Синютка.

Цього дня ветерани спорту Дрогобиччини, юні спортсмени, громадськість краю стали свідками насиченої програми відкриття – показових виступів вихованців відділення плавання ДЮСШ, візуалізації здобутків вихованців ДЮСШ ім. Івана Боберського та презентації процесу реставрації споруди.

Слід зазначити, що на реконструкцію басейну та допоміжних приміщень ДЮСШ у 2016 році освоєно 9 млн 900 тис грн, у тому числі кошти ДФРР – 1 млн 687 тис грн, субвенція з держбюджету – 7 млн 805 тис грн, кошти місцевого бюджету –  408 тис грн. Плавальний басейн має 6 доріжок, його довжина – 25 м, а ширина – 14 м.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у фізичне виховання дітей та молоді Львівщини оголошено Подяку голови ЛОДА трудовому колективу Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського.

Крім того, годинником "Від голови облдержадміністрації" нагороджено інструктора-методиста ДЮСШ Олександра Голуба.

Додамо, що в Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського у 9 відділеннях різних видів спорту займається близько 1000 дітей і працює 36  тренерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора