Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Педагоги області переймали досвід словацьких колег із лісового навчання, - проект FORSOC

Дата: 20.01.2017 09:35
Кількість переглядів: 258

Днями у Львові завершився семінар-тренінг з лісової педагогіки у рамках словацько-українського проекту "FORSOC: Ліси для суспільства – ліси без бар’єрів". Дводенні навчання відвідали представники обласного управління лісомисливського господарства та державних лісгоспів, які працюють у сфері лісового навчання і освіти школярів, а також педагоги шкільних і позашкільних навчальних закладів.

"Програма семінару передбачала теоретичну і практичну складові, у тому числі й роботу в групах, - розповідає начальник обласного управління Анатолій Дейнека. - А основною метою заходу було поширення кращого досвіду із сучасних підходів роботи з дітьми та молоддю серед лісівників Карпатського регіону, які залучені до системи шкільних лісництв".

Своїми напрацюваннями у сфері лісової педагогіки з українськими колегами поділилися "лісові" педагоги зі Словаччини та представники ГО "Форза". Учасникам семінару представили досвід Національного Лісового Центру (м.Зволен, Словаччина), а також навчальні матеріали та обладнання, які допомагають лісовим педагогам у їх роботі. На завершення 35 представників лісового господарства і вчителів Львівщини отримали сертифікати за участь у семінарі-тренінгу.

"Тренінг для всіх учасників став натхненням і обміном досвіду, який у подальшому буде застосовуватись у лісовому та екологічному навчанні українських дітей", - додав Анатолій Дейнека.

Зазначимо, що проект FORSOC реалізовує громадська організація Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону "Форза" спільно із партнерами Словаччини, України та Норвегії у межах програми: "SK08 Транскордонна співпраця" Норвезького фінансового механізму 2009-2014.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора