Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 86 млн грн – на ремонт доріг у Самбірському районі

Дата: 08.02.2017 09:30
Кількість переглядів: 213

Минулого року у ремонт автодоріг загального користування на території Самбірського району вклали понад 86 млн грн. Зокрема, відремонтували 25,3 км доріг на 16 напрямках. Кошти залучили із таких джерел як державний бюджет, обласний і місцеві бюджети та від перевиконання митних надходжень.

Такі дані про проведення капітального та поточного ремонту автомобільних доріг озвучив сьогодні, 7 лютого, під час публічного звіту перед громадою голова Самбірської райдержадміністрації Микола Фрей.

"28,2 мільйони гривень скерували на ремонт дороги Львів – Самбір – Ужгород, 14 мільйонів гривень – на ремонт автодороги Чернихів – Максимовичі та 8 мільйонів гривень – на ремонт автошляху Самбір-Мостиська-Борислав, - розповів Микола Фрей. - Також 5,8 мільйонів гривень вклали у реконструкцію дороги Кружики – Нагірне, 3,9 мільйонів гривень – у ремонт автошляху Звір – Лукавиця, 3,6 мільйонів гривень – у дорогу Нагірне – Звір та по 3 мільйони гривень – на реконструкцію шляхів Дроздовичі – Міженець – Бісковичі та Рогізне – Бірчиці".

За його словами, за кошти субвенції з державного бюджету на розвиток ОТГ також провели ремонт вулиць в селах Лукавиця, Лопушно, Монастирець, Купновичі, Луки, Загір’я, Чуква та смт. Дубляни. А за кошти місцевих бюджетів – ремонти доріг в Новому Калинові, Рудках, Чайковичах, Новосілки Гостинні, Хлопчицях, Стрілковичах, Михайлевичах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора