Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У межах промотуру Україною китайські туроператори відвідали Львівщину

Дата: 15.06.2017 09:28
Кількість переглядів: 162

Про туристичні та курортні ресурси Львівщини та співпрацю щодо залучення китайських туристичних потоків говорили сьогодні, 14 червня, під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з делегацією китайських туроператорів у межах промотуру Львівщиною.

Олег Синютка, звертаючись до гостей, наголосив, що візит китайських туроператорів – це добра основа для подальшого спільного руху вперед, і розповів про родзинки Львівщини.

Як повідомили члени делегації, їх візит має підготувати підґрунтя для залучення якомога більше китайських туристів до України, а також для налагодження співпраці в галузі промисловості, інвестицій, ІТ.

Крім того, під час зустрічі говорили про зміцнення міжурядових взаємин, встановлення побратимських стосунків між містами Львівщини і КНР, поширення інформації про нашу область через українські культурні центри в Китаї, а також включення Львова до великого туру європейськими столицями. «Цікаво побачити окремо Париж, окремо Відень, а потім у зменшеному вигляді впізнати ці два міста в одному – Львові», - зауважив голова Львівської ОДА.

Додамо, що промотур Україною китайських туроператорів триває з 12 до 19 червня за маршрутом: Київ – Одеса – Львів (Львів – Олесько) – Рівне (Тунель Кохання, музей Бурштину) – Київ. Організаторами загальноукраїнського промотуру виступають 13 українських туроператорів, об'єднаних під егідою Асоціації Індустрії Гостинності України, спільно з місцевою владою та бізнесом.

Варто зазначити, що Львівська ОДА вже вдруге приймає делегацію з Китаю у партнерстві із Львівським туристичним альянсом та місцевим бізнесом. Нагадаємо, що у вересні 2015 році Львівська обласна державна адміністрація організовувала промотур для китайських туроператорів та журналістів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора