Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дрогобицьке підприємство постачає на ринки України 28 сортів троянд

Дата: 29.03.2017 09:25
Кількість переглядів: 192

Фото без описуКомпанія "Тандем", що у Дрогобичі, постачає на ринки України 28 різних  сортів троянд. Загальна площа території, на якій вирощують квіти, - 8 га. На сьогодні це одне із провідних виробників та імпортерів найбільш  різноманітної квіткової продукції в Україні, що планує зокрема, розширювати  діяльність.

Із роботою та технологією вирощування квітів «Тандему» ознайомився перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

"Такі підприємства важливі тим, що тут є вітчизняний інвестор. "Тандем" створили за прикладом сімейного бізнесу. На підприємстві застосовують сучасні європейські технології. З часу створення воно демонструє, як  успішно можна розвивати бізнес", - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА.

Як розповів в.о. директора підприємства Володимир Танчук, підприємство  працює із 2000 року. Якісне вирощування квітів забезпечує високотехнологіче виробництво за європейськими нормами і стандартами, а саме: вирощування на мінерально-ватному субстраті,  крапельне зрошення та живлення рослин, системи фотосинтетичного освітлення та система дозування вуглекислого газу. Однак власники "Тандему" планують покращувати його роботу та розширювати діяльність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора