Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На лісозаводі Рава-Руського держлісгоспу запустили нову лісопильну лінію

Дата: 08.02.2017 09:24
Кількість переглядів: 200

7 лютого на лісозаводі  ДП "Рава-Руське лісове господарство" запрацювала нова лісопильна лінія. Обладнання “Akemsan Insaat” (Туреччина) змонтоване в приміщені цеху переробки деревини. Його загальна вартість  – 7 млн 391 тис грн. Продуктивність лінії – до 12 000 кбм готової продукції на рік.

Потужності цеху оглянули перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський та голова ЛОР Олександр Ганущин.

"Галузь лісівництва і деревообробки є однією із найважливіших на Львівщині. Адже кожен десятий експортний долар зароблений саме лісівниками. Сьогодні ми продовжуємо створювати нові робочі місця в області та відкривати нові підприємства, - зазначив Ростислав Замлинський. - Перевагами нового цеху, який, власне, ми відкриваємо, є виробництво без відходів, механізація, автоматизація та точність процесів, відповідно і висока якість продукції на виході".

За словами директора Рава-Руського лісгоспу Антона Косовського, цех вироблятиме пиломатеріали обрізні, на виробництві працюватиме 18 працівників. Середня зарплата – 5700 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора