Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про реєстраторів розрахункових операцій

Дата: 11.06.2019 09:21
Кількість переглядів: 402

Фото без описуСколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області інформує, що МФУ наказом вiд 20.09.2018 року №773 затвердив зміни до «Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації операцій з купівлі-продажу іноземної валюти, Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, Порядку опломбування реєстраторів розрахункових операцій».

Цими змінами передбачено утворення Реєстру екземплярів реєстраторів розрахункових операцій та Реєстру центрів сервісного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій

Спрощено процедуру та пакет документів для реєстрації РРО. Платник має право здійснювати реєстрацію РРО та книги ОРО на базі однієї заяви (спрощеної форми), без додатків. Цю заяву може бути подано до контролюючого органу як у паперовій, так і у електронній формі.

Дальше здійснюється електронний документообіг між органами ДФС та Центрами сервісного обслуговування (ЦСО). Резервування фіскального номера РРО, пломбування РРО, укладання договору про технічне обслуговування та ремонт РРО, акт вводу до експлуатації РРО між виробником, центром сервісного обслуговування, підприємством та ДФС будуть здійснюватися засобами інформаційної системи фіскальної служби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора