Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мешканців Львівщини запрошують на спільне сходження на гору Камула

Дата: 20.02.2017 09:17
Кількість переглядів: 270

Фото без описуУ суботу, 25 лютого, в селі Звенигород Пустомитівського району відбудеться одноденна зимова мандрівка із відвідуванням музею історії давньоруського міста Звенигород та прогулянки екологічною стежкою на г. Камула.

Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

За її словами, тенденція активного і здорового відпочинку завжди була і залишатиметься в тренді. "Неймовірно красивий краєвид, прогулянка екологічною стежкою та буковий ліс довкола – такого не можна проґавити. – говорить Наталя Табака. - Програма сходження передбачає, серед іншого, відвідування музею історії давньоруського городища Звенигород".

До слова, гора Камула (471 м) знаходиться всього за 40 км від міста Лева. Це давня пам’ятка природи і найвища вершина Подільської височини. Увесь маршрут – легкий, із загальною протяжністю 2,2 км.

Про безпеку учасників заходу дбатимуть професійні гіди-провідники АГП "Ровінь" та Гірська оперативно-рятувальна служба.

Організатор сходження на гору – управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича та туристичним клубом "Росинка" за підтримки департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Виїзд зі Львова до села Звенигород о 9:00 год. від Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18).

Усім охочим здійснити сходження необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/Kqzprg.  Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація за тел.: (067) 6728844.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора