Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні на Львівщині день жалоби за загиблими шахтарями

Дата: 03.03.2017 09:14
Кількість переглядів: 595

Фото без опису3 березня 2017 року у Львівській області оголошено Днем жалоби за шахтарями, котрі трагічно загинули внаслідок аварії на відокремленому підрозділі "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля". Відповідне розпорядження підписав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Згідно із документом,сьогодні  о 12:00 годині пам'ять загиблих в області вшановуватимуть хвилиною мовчання. На знак скорботи за загиблими також буде приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також усіх підприємств, установ та організацій.

Також у п’ятницю, 3 березня, у розпорядженні рекомендовано відмінити проведення будь-яких розважально-концертних заходів та спортивних змагань. Також просять обмежити у День жалоби трансляцію розважальних теле- та радіопередач.

Нагадаємо, що у четвер, 2 березня, у селі Глухів Сокальського району Львівської області на ВП "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля" стався вибух – 8 шахтарів загинуло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора