Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У зв'язку з льодовим затором на р.Опір позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС відбулось в с.Тухля

Дата: 05.02.2017 09:11
Кількість переглядів: 842

Фото без описуМожливі шляхи розблокування льодового затору на р. Опір у с. Тухля Сколівського району  розглянули  в  суботу, 04 лютого, під час виїзного позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій за участю т.в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту  Львівської облдержадміністрації  Олександра Харчука, заступника начальника управління - начальника відділу ІТЗ та О Управління цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Львівській області  Ярослава Гуцала, Тухлянського сільського голови  Андрія Ткачика та депутатів  Тухлянської сільської ради.

Оглянувши та обговоривши ситуацію, що склалась, комісія вирішила:

Фото без описуВраховуючи те, що станом на 10:00 4 лютого 2017 року залишаються затори льоду на р. Опір в районі вул. Ів. Франка у с. Тухля, на р. Головчанка   у с. Головецько, на р. Опір у с. Опорець, на р. Опір у с. Лавочне та на р. Опір   у смт/ Славсько основним можливим варіантом розблокування льодового затору на р.Опір  у с.Тухля є проведення робіт з підриву окремих кусків льоду та пониження рівня води у р.Опір в районі домогосподарства Жалівців Ліани Іванівни.

Голові Тухлянської сільської ради:

 - організувати роз’яснювальну роботу з мешканцями домогосподарств прилеглих до ділянки затору льоду на р.Опір;

-звернутись до керівництва 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України з проханням щодо підриву льодового затору на р.Опір у с.Тухля.

Начальнику Сколівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області вживати заходів щодо ліквідації наслідків заторів льоду на річках району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора