Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні на Львівщині день жалоби за загиблими шахтарями

Дата: 03.03.2017 09:09
Кількість переглядів: 204

Фото без опису3 березня 2017 року у Львівській області оголошено Днем жалоби за шахтарями, котрі трагічно загинули внаслідок аварії на відокремленому підрозділі "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля". Відповідне розпорядження підписав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Згідно із документом, сьогодні  о 12:00 годині пам'ять загиблих в області вшановуватимуть хвилиною мовчання. На знак скорботи за загиблими також буде приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також усіх підприємств, установ та організацій.

Також у п’ятницю, 3 березня, у розпорядженні рекомендовано відмінити проведення будь-яких розважально-концертних заходів та спортивних змагань. Також просять обмежити у День жалоби трансляцію розважальних теле- та радіопередач.

Нагадаємо, що 2 березня, у селі Глухів Сокальського району Львівської області на ВП "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля" стався вибух – 8 шахтарів загинуло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора