Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Квітня, 2019 р., 09:59
У межах виконання проекту регіонального розвитку «Нові точки зростання для сталого розвитку гірських територій Львівської області» за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету департамент соціального захисту населення облдержадміністрації закупив та передав територіальним центрам соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 221 велосипед для соціальних робітників, які надають соціальну послугу догляду вдома громадянам похилого віку та особам з інвалідністю у гірській місцевості.
24 Квітня, 2019 р., 15:37
У березні 2019 року субсидії отримали 208,4 тис. домогосподарств, або 25,4% усіх домогосподарств області. Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області. Упродовж січня-березня 2019 року для 31,5 тис. домогосподарств Львівщини були призначені субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, що у 1,8 раза більше, ніж у січні-березні 2018 року.
24 Квітня, 2019 р., 15:36
Сьогодні  в конференц-залі Центру імені Митрополита Андрея Шептицького відбувся навчальний семінар для працівників служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді області присвячений питанню плекання психічного здоров'я дітей і молоді та розвитку ефективної міжсекторальної взаємодії у цьому питанні.
24 Квітня, 2019 р., 15:35
 Сьогодні, 24 квітня, під час урочистого відкриття чемпіонату України з регбі-7, відбулося представлення соціального проекту протидії булінгу «Приймаємо виклик».  Ця інформаційна кампанія скерована на привернення уваги та запобігання проявам булінгу в учнівському середовищі. Також на створення ефективної системи профілактики негативних тенденцій серед підлітків шляхом формування позитивного досвіду проведення вільного часу. Серед пріоритетних завдань - успішна соціалізація підлітків у суспільстві, що стали жертвами булінгу.
24 Квітня, 2019 р., 15:34
Служба експортера Львівської обласної  державної  адміністрації запрошує компанії Львівщини взяти участь у торговій місії до Канади, Провінція Альберта (м.Едмонтон, м.Калгарі) яка відбудеться з 8 по 17 червня 2019 року.
24 Квітня, 2019 р., 15:32
25 квітня  у Музеї етнографії та художнього промислу ІН НАНУ відбудеться відкриття виставки творчих робіт учнів Львівського художнього ліцею при ЛНАМ "Великоднє диво". Львівський художній ліцей при Львівській національній академії мистецтв представляє чергову виставку творчих робіт своїх вихованців. На виставці представлені понад 70 художніх робіт на Великодню тематику учнів 8-11 класів. 
24 Квітня, 2019 р., 15:31
Сьогодні, 24 квітня, стартувала акція «Великдень для Героїв». У межах заходу родини Героїв Небесної Сотні випікають паски для Захисників України та малюють писанки.  До акції долучилась директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк. “Сьогодні дуже світлий день і я маю велику честь бути присутньою разом з родинами Героїв Небесної Сотні. Це чудова нагода, коли ми можемо бути разом не лише у біді, але й у приємних та натхненних моментах життя. Ми є разом духовно, емоційно і якщо ми будемо триматися купи, то усе буде Україна”, - зазначила Наталія Кузяк.
24 Квітня, 2019 р., 11:14
Служба Експортера Львівської обласної  державної  адміністрації запрошує компанії Львівщини взяти участь у найбільшій виставці в Північній Америці «Global Petroleum Show» з 11 по 13 червня 2019 року. Виставка Global Petroleum Show 2019 відбудеться у місті Калгарі, Канада. З часу першої виставки в 1968 році, Global Petroleum Show стала головним місцем для презентації останніх технологічних рішень в областях видобутку нафти і газу, переробки і транспортування вуглеводнів.
24 Квітня, 2019 р., 11:13
Сектор з просування експорту Львівської обласної державної адміністрації запрошує компанії Львівщини взяти участь у торговій місії до Королівства Бельгія, яка відбудеться у травні 2019 року.
24 Квітня, 2019 р., 11:12
24-26 квітня місто Львів вперше відвідає легендарний американський танцювальний колектив "StepAfrika!". Цей візит відбудеться в межах гастрольного туру по Україні американських зірок та охопить три міста - Ужгород, Івано-Франківськ та Львів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора