Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

17 Жовтня, 2017 р., 09:40
12 жовтня учасники зустрілися з телеведучім каналу ZIK - Віктором Біщуком. Тема другого заняття  -  «Проведення інтерв’ю». Спікер наголосив на важливих моментах проведення інтерв’ю, порадив як шукати цікавих гостей та поділився власним досвідом отриманим під час його роботи.  
17 Жовтня, 2017 р., 09:39
Цьогоріч факультет міжнародних відносин Франкового університету відзначає 25-річчя з дня заснування. З цієї нагоди відбулась урочиста академія «Традиції, що творять майбутнє: 25 років Львівської школи міжнародних відносин». Із річницею викладачів, випускників та студентів привітав міністр інфраструктури України Володимир Омелян, голова Львівської ОДА Олег Синютка, ректор університету Володимир Мельник, а також безліч професорів інших українських та закордонних вишів.
13 Жовтня, 2017 р., 11:47
Впродовж 15-22 жовтня в м. Мехіко (Мексика) відбудеться чемпіонат світу зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів. Львівщину представлятимуть Вероніка Марченко та Георгій Іваницький.  Цьогоріч за найвищі нагороди світового ґатунку змагатимуться 376 кращих лучників світу, які представлятимуть національні збірні 61 країни світу. Відтак після напружених відбіркових змагань та національних навчально-тренувальних зборів до основної трійки збірної команди України у кожній категорії, яка представлятиме нашу державу на світовій першості у Мексиці, увійшли спортсмени, з поміж яких і двоє представників Львівщини:
13 Жовтня, 2017 р., 11:46
12 жовтня, у м. Жовква голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із учасниками АТО із Сокальського та Жовківського районів, а також м. Червоноград. Своїми історіями успіху та надскладних перемог поділились з присутніми переможці Ігор Нескорених із Львівщини Дмитро Сидорук, Сергій Калитюк, Катерина Михайлова та Роман Панченко.
13 Жовтня, 2017 р., 11:45
12 жовтня  з нагоди Дня Захисника України та 75-річчя створення УПА нащадкам героїв Української повстанської армії вручили Хрести Бойової Заслуги.   Із вітальним словом до присутніх звернувся голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка і наголосив, що сьогодні основний обов'язок кожної людини  – зберегти пам’ять про героїв, які відстоювали українську незалежність. “Сьогоднішній день -  це вдячність тим людям, які далеко від нас, яких на превеликий жаль, немає з нами, але цей корінь, який вони заклали вартує того,  щоб ми з пошаною ставились до цих людей. Я б дуже хотів, щоб ми згадували, вшановували героїв не лише у 75 –річчя УПА,  а кожен день, тому що вони є наша традиція і наша звитяга. Щоб пам'ятали, що ми зможемо святкувати 80-ту річницю 90-ту і соту річницю створення УПА тільки тоді, коли Україна буде сильною і могутньою державою. Запорукою тої сили є дві речі - сильна армія і єдність суспільства”, – зазначив Олег Синютка.
13 Жовтня, 2017 р., 11:44
12 жовтня на Львівщині відбулася робоча зустріч директорів профільних департаментів Львівської ОДА із представниками Фонду народонаселення ООН в Україні.  Представники Фонду висловили сподівання на співпрацю із нашою областю з напрямі надання гуманітарної допомоги у сферах запобігання і протидії ґендерно зумовленому насильству. Львівщину обрали пілотною областю у втіленні проекту «Відповідь на гострі гуманітарні потреби найбільш вразливих жінок та неповнолітніх дівчат, які постраждали від збройного конфлікту на сході України».
13 Жовтня, 2017 р., 11:43
12 жовтня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з учасниками АТО з Жовківського та Сокальського районів, а також міста Червоноград. Під час зустрічі військовослужбовець Микола Стецьків розповів присутнім історію відкриття та ведення власної справи. «Зараз у мене є досить успішне фермерське господарство із вирощування полуниць, хоча, за освітою я юрист. На старті я отримав допомогу від центру зайнятості, від департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, кошти від інвесторів, але, нажаль, спочатку освоїв їх неправильно. Сьогодні у мене збільшуються площі, хочемо започаткувати агротуризм, а також працюємо над ще одним амбітним планом. Я точно знаю, чого хочу, і люблю те, чим займаюсь. Сьогодні моя справа приносить дохід і задоволення, - зазначив Микола Стецьків. -  Коли я зрозумів, що хочу займатись ягідництвом, звернувся в центр зайнятості, це один із ключових органів, які відкрили мені можливості. У мене немає знайомих в аграрній сфері і всі відмовляли від цього, єдина хто підтримала – дружина». 
13 Жовтня, 2017 р., 11:42
12 жовтня  у м. Жовква голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із учасниками АТО із Сокальського та Жовківського районів, а також м. Червоноград. «Наші зустрічі це можливість поспілкуватись про ті проблеми, які зараз турбують хлопців. Зараз настав час по-іншому подивитися на людей, які пройшли війну і повертаються до мирного життя. Для них зараз відкривається багато можливостей,  які дає як суспільство, так і держава. Є люди, які цими можливостями скористалися, а є ті, хто просто опустив руки і нікому не вірить: ні рідним, ні владі. Я б дуже хотів, щоб кожен з тут присутніх дізнався про те, які можливості зараз можна отримати,  і на тих, хто їх уже успішно реалізував» - зазначив під час зустрічі Олег Синютка.
12 Жовтня, 2017 р., 18:17
Сьогодні, 12 жовтня,  за сприяння Львівської обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Роль інститутів громадянського суспільства у протидії поширенню корупції в Україні». Дискусійну зустріч ініціювала  Громадська організація «Всеукраїнський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам «Антикорупційна ініціатива». В круглому столі взяли участь представники правоохоронних органів, громадських організацій та обласної влади.
12 Жовтня, 2017 р., 17:04
Сьогодні, 12 жовтня, напередодні відзначення Дня Захисника України та 75-річчя УПА Музею визвольної боротьби України передали національний прапор українського підпілля. Стяг у 40-х роках XX ст. заховали у храмі Крехова Жовківського району та віднайшли під час ремонтних робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора