Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтери в Сколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 17.02.2017 14:21
Кількість переглядів: 708

Фото без описуВ період з 03 по   09 лютого  в Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст. проводились навчання за участю іноземних волонтерів. Стажери з Китаю та Туреччини проводили уроки, презентації, майстер-класи та інтерактивні ігри для розвитку лідерства в учнів 8-11 класів.

В п’ятницю школярі мали можливість відправитися в мандри, не купуючи при цьому навіть квитка на літак. Стажери розповідали про країни, звідки прибули, їхню культуру і традиції. У суботу та неділю для проведення різноманітних тренінгів були залучені спікери та члени організації AIESEC. Учнів очікувала дуже цікава і насичена програма.

Стажери обговорювали різні теми такі, як: "Встановлення особистості", "Як стати лідером", "Як визначити свої сильні та слабкі сторони", "Як вирішувати проблеми", "Чи варто іти на ризик і які види ризику існують".  Дискутування цих питання допомогло учням подолати мовний бар'єр, вдосконалити розмовну англійську. Ігри, які використовували стажери, робили спілкування безпосереднім і невимушеним. Діти не переживали за свої помилки. У свою чергу стажери легко йшли на контакт із учнями, підготували цікаві презентації, щиро та відкрито спілкувалися. Волонтери намагалися показати світ з безліччю можливостей навколо нас. Бажали донести, що кожен з підлітків має величезний потенціал і сам творить своє майбутнє. Вони зав’язали тісний контакт зі школярами і кожне наступне заняття учні відвідували його з охотою і бажанням для розвитку. Діти дуже сподіваються, що їхнє спілкування продовжиться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора