Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СКОЛІВЩИНА - за ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!

Дата: 19.02.2018 16:47
Кількість переглядів: 531

Фото без описуУ середу, 14 лютого,  в інформаційному центрі Сколівського РЦЗ відбувся підсумковий круглий стіл «Європейська інтеграція на Сколівщині: успіхи, досягнення перспективи». На даному заході були узагальнені та підбиті підсумки усієї проведеної роботи в рамках проекту «Сільська освітня новація - надійна європейська інтеграція», який був реалізований громадською організацією Імпульс в рамках національного проекту Просування реформ в регіони за сприяння Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і Європейська правда та фінансової підтримки Європейського Союзу.

В роботі круглого столу взяли участь заступник голови Сколівської районної ради Юрій  Допілко, перший заступник голови Сколівської  райдержадміністрації  Ярослав Лепісевич, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування,бізнесу, журналісти, члени проектної команди.
Після ознайомлення з результататами проекту, учасники заходу обмінювались думками про те, як досвід і досягнення, отримані в ході проекту, можуть бути використані в подальшій діяльності і внести свій вклад в розвиток діалогу і співпраці влада-бізнес-громада на районному і локальних рівнях. 
Були обговорені і внесені цікаві пропозиції щодо розробки майбутніх інформаційно-освітніх ініціатив і програм, які зорієнтовані на розуміння євроінтеграційних реформ серед широких верств населення району задля підтримкки побудови європейської України.
На круглому столі було презентовано також спецвипуск газети "Сколівщина - за євроінтеграцію", в якій учасники проекту і члени районної проектної команди розповідають про свої особисті досягнення і дають оцінку громадським ініціативам, які народились в процесі проектної діяльності.
Результатом Круглого столу стало створення робочої групи для написання майбутніх проектних пропозицій, спрямованих на розвиток потенціалу молоді в контексті євроінтеграції. Тішить те, що районна влада висловила готовність фінансово підтримати реалізацію програми вже в поточному 2018 році.
Круглий стіл став ще одним кроком назустріч просування європейских цінностей і впровадження реформ на Сколівщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора