Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Січня, 2020 р., 17:38
Народний аматорський хор "Каменяр" народного дому села Тухля (директор Микола Левків) взяв активну участь в обласному фестивалі зимового фольклору "Нова радість стала" у Трускавці та став його лауреатом. З перших хвилин прибуття в курортне місто хористи відчули чудову різдвяну атмосферу. На майданчиках, в церквах, у відпочинкових комплексах звучади колядки, щедрівки, відбувалися презентації сценок — саме так проходив творчий форум. Майже тридцять учасників з Тухлі, на чолі зі своїм керівником і диригентом Ольгою Мелень, концертмейстром Володимиром Рудим та методистом РНД "Бескид", заслуженим працівником культури України Михайлом Ферцаком представили Сколівщину на зимовому форумі. Їм пощастило виступити в новозбудованій церкві святого Іллі, де зібралося чимало вірян, шанувальників українських народних традицій. У виконанні тухлян велично лунала різдвяно-новорічна музика, колядки, які оригінально перепліталися з віншуваннями. Разом з ними колядували всі присутні. Своїм злагодженим співом виконавці додавали особливого колориту різдвяним творам та світлого забарвлення в атмосферу святкувань. — "Каменяр" співав блискуче, високопрофесійно, дарував гарний настрій, світло надій, наповнював серця присутніх теплом і милосердям, ніс людям благу вість про народження Ісуса Христа, перемогу добра над злом, — відгукувалися мистецтвознавці. Настоятель храму о. Василь подякував тухлянським хористам і їхньому керівнику Ользі Мелень за унікальну презентацію колядок і віншівок, наголосив, що ми всі радо святкуємо Різдво Христове, яке єднає нас в одну християнську родину. Зауважив, що відчуваємо велике задоволення від фольклорного фестивалю: — Нехай різдвяні дійства множаться по нашій землі, формують християнську мораль, — виголосив та передав привітання з Різдвяними святами мешканцям Сколівщини. Народний аматорський хор села Тухля порадував Сколівщину, яку представляв на фестивалі, перемогою. Комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи" нагородив колектив Дипломом лауреата обласного фестивалю зимового фольклору "Нова радість стала". Щасливі, з дзвінкою колядою, окрилені перемогою, принісши славу Сколівщині, поверталися хористи додому. Нових їм успіхів! Злагоди в родинах! Миру в державі!
23 Січня, 2020 р., 17:18
23 січня голова  райдержадміністрації  Богдан Янко, за участі  заступників голови та керівника апарату райдержадміністрації, провів слухання керівників  структурних підрозділів щодо  пріоритетних  напрямків  роботи очолюваних структур,  визначення основних заходів з оптимізації,  підвищення ефективності та результативності  діяльності. Зокрема,  сьогодні про основні напрямки  діяльності  доповіли: начальник управління соціального захисту населення Оксана  Барабаш,  провідний  спеціаліст відділу культури Оксана Колодяжна,  начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля  Василь Жук,  начальник відділу з питань  надання адміністративних послуг та державної реєстрації Ігор Білінський та начальник відділу освіти Олена Урдей.
23 Січня, 2020 р., 15:52
Згідно прийнятої  Програми зайнятості населення Сколівського району на 2018-2020 роки затвердженої розпорядженням голови Сколівської районної державної адміністрації від 13 квітня 2018 року № 87 у 2019 році планувалось створити 580 нових робочих місць.  Протягом січня–грудня 2019 року за даними Сколівської районної філії ЛОЦЗ створено 266 нових робочих місць,  а саме:
23 Січня, 2020 р., 15:27
Нагадуємо, що з 01.01.2020 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».
22 Січня, 2020 р., 17:30
22 січня в  Районному  народному домі «Бескид» м.Сколе  відбувся святковий концерт  присвячений 101-й річниці  проголошення Акта злуки Української Народної Республіки  і Західноукраїнської Народної Республіки. Участь в урочистостях взяли керівництво району, духовенство, представники  установ й організацій,  освітяни, працівники культури, учнівська молодь та громадськість.
21 Січня, 2020 р., 18:00
Сколівська районна державна адміністрація оголошує конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу. Відомості про земельні ділянки:
21 Січня, 2020 р., 14:37
Сьогодні, 21 січня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко та заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький  з робочим візитом відвідали  відділ  освіти  райдержадміністрації. Під час візиту  відбулась зустріч з  керівником  відділу освіти Оленою Урдей та працівниками апарату, господарської частини,  методичного кабінету  та бухгалтерії відділу освіти. Під час зустрічі  обговорено основні завдання  та фінансування  освітньої галузі,  реалізація  районних освітніх програм,  заходи з   оптимізації та економії коштів, організацію освітнього процесу в закладах  загальної середньої освіти району та перспективи діяльності    їх  в рамках реформи децентралізації тощо.
21 Січня, 2020 р., 11:48
У середу, 22 січня,  о 15.00 год  в  районному Народному домі "Бескид" м.Сколе  відбудеться святковий концерт  присвячений Дню Соборності України за участю творчих колективів  Сколівської школи мистецтв,  Козівської дитячої музичної школи та  РНД "Бескид".
21 Січня, 2020 р., 10:49
Сколівське районне управління  Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області повідомляє про ускладнення епізоотичної ситуації щодо високо патогенного грипу птиці, а саме: реєстрацію захворювання у Республіці Польща поблизу з кордоном України (50 км), а 19 січня 2020 року спалах грипу птиці зареєстрований у Вінницькій області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора