Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Держенергоефективності запрошує українців на семінар про альтернативні джерела енергії

Дата: 13.03.2017 17:38
Кількість переглядів: 682

Фото без описуУ п’ятницю, 24 березня, у м. Дніпро відбудеться семінар «Тепло з альтернативних джерел енергії – крок до економічного розвитку регіонів України». До участі запрошують представників центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, профільних асоціацій, виробників теплової енергії, котлів та альтернативного палива, представників банків та фінансових установ, потенційних інвесторів, ЗМІ та інших зацікавлених осіб.

Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Серед ключових питань, які планують розглянути на заході, поширення та впровадження досвіду виробництва тепла з альтернативних джерел енергії, а також економічні стимули, законодавчі ініціативи та фінансові механізми.

Участь у семінарі безкоштовна! Захід відбуватиметься за підтримки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/QPFx2Woy3Q7wo61i2, або на сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України: www.saee.gov.ua.

Деталі також можна дізнатись за номером телефону: (044)590-54-09, Кривша Юлія Борисівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора