Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки роботи закладів культури району

Дата: 01.02.2017 17:38
Кількість переглядів: 845

Сьогодні, 01 лютого,  у відділі культури райдержадміністрації відбулась робоча нарада  з працівниками  народних домів району під час  якої підведено  підсумки роботи закладів культури у 2016 році, а також  обговорено  пропозиції щодо активізації роботи закладів культури  у 2017 році.

Також головним інспектором Сколівського РВ ДСНС України у Львівській області  проведено  лекцію щодо недопущення виникнення пожеж та дотримання правил безпеки у закладах культури району.

Довідково:

Мережа  клубних закладів Сколівського району складає: 50 народних домів: районний народний дім «Бескид» - 1, селищні народні доми - 2 (смт. Верхнє Синьовидне, смт. Славське), сільські народні доми – 47.

Протягом 2016 року заклади культури  району спрямовували свою роботу на ідейно-виховні, національно-патріотичні та духовні заходи, які несуть в собі пізнавальну та духовно-виховну суть, прославляють Героїв України, Небесної Сотні, вшановують Геніїв нашої Держави:160-річчя з дня народження І. Франка, Т.Шевченка, С.Бандеру, А.Шептицького, Є.Коновальця, О.Теліги велично поминають воїнів УПА, Січових Стрільців та сучасних патріотів, що гинуть в зоні АТО.

10 січня 2016 року взяли участь народні колективи «Горицвіт» та ВІА «Бескид» на І параді вертепів у м.Східниця.

З 2 по 8 березня 2016 року Ансамбль пісні і музики «Плай» Народного дому смт. Славське провели 12 концертів у зоні АТО, в таких містах як Станиця Луганська, Артемівськ та інші.

6 березня відбувся обласний огляд-конкурс читців, присвячені 160-річчю від дня народження Івана Франка та Шевченківським дням, де читці району посіли ІІІ місце.

27 березня Народний хор «Каменяр» Народного дому с.Тухля за сприяння відділу культури представив Сколівщину на обласному огляді-конкурсі хорових колективів, присвяченому 160-річчю від дня народження Івана Франка, який відбувся у Жовківському районному Народному домі та посів ІІ місце.

19 червня колективи Сколівщини вітали м.Трускавець з днем міста. У святковому концерті участь взяли Народний колектив «Вишиванка», дитячий танцювальний колектив «Горицвіт», ВІА «Бескид».

28 червня за результатами огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності присвячений 20-річчю Конституції України та 25-річчю Дня Незалежності України, відбулося урочисте святкування Дня Конституції України за участі кращих колективів району

24 липня колективи Сколівщини, зокрема, дитячий вокальний ансамбль с.Гребенів «Водограй», ВІА «Бескид» та народний колектив «Горицвіт» здійснили планову поїздку у с.Старичі Яворівського району.

10 серпня Ансамбль пісні і музики «Плай» Народного дому смт. Славське у с.Урич вітали польську делегацію.

13 серпня колектив художньої самодіяльності «Бойки» народного дому с.Підгородці взяли участь у   святковому заході, приурочений завершенню жнив – "Свято хліба" у смт.Бориня Турківського району.

23-24 серпня всі заклади культури Сколівського району проводили урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 25-річниці Незалежності України. Зокрема, 24 серпня за участі Ансамблю пісні і танцю «Бойківщина» та камерного хору «Аве Марія» відбулось відкриття та освячення фігури Архистратига Михаїла в урочищі Колодка. Святкування продовжили колективи художньої самодіяльності з с.Гребенів, с.Тухолька, с.Козьова, с.Сопіт та інші.

27 серпня у с.Козьова за участі народного ансамблю пісні і танцю «Бойківщина» відбулося відкриття пам’ятника Великого Каменяра з нагоди 160-річчя з дня народження Івана Яковича Франка.

23 жовтня відбувся творчий звіт Сколівщини у міському палаці імені Гната Хоткевича присвячений 20-річчю Дня Конституції та 25 річниці Дня Незалежності України, в якому взяли участь 270 учасників художньої самодіяльності закладів культури району.

6 грудня колективи Сколівщини відзначали 25-річницю Збройних Сил України. Під час святкового концерту грамотами та подяками були нагороджені всі учасники АТО, що проживають на теренах району.

9 грудня колектив РНД «Бескид» різдвяною колядою та вертепним дійством вітав учасників пленарного засідання "Регіональний та локальний вимір міжнародного співробітництва України" на чолі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

18 грудня у Львівському національному театрі опери і балету імені Соломії Крушельницької відбувся Гала-концерт за участі фольклорного колективу «Бойки» НД с.Підгородці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора