Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Презентація конкурсу молодіжних інновацій U-Inn у місті Львів

Дата: 14.09.2017 17:33
Кількість переглядів: 598

Програма розвитку ООН в Україні у партнерстві з Міністерством молоді і спорту України та мережею хабів громадянського суспільства, представником якої у Львові є ГО Центр «Жіночі перспективи». Запрошуємо активну молодь віком від 18 до 35 років відвідати презентацію конкурсу молодіжних інновацій U-Inn, що відбудеться 18 вересня 2017 року о 15:00 год. в 412 каб. Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18). Ми розповімо Вам, як взяти участь у конкурсі U-Inn та отримати до 5 тис. дол. на реалізацію своєї інноваційної ідеї чи проекту на тему демократії і прав людини, якщо Ви готові створити команду однодумців та однодумиць і працювати разом над їх реалізацією. Заявки для участі у конкурсі можуть стосуватися інноваційного підходу вирішення таких питань, як участь молоді в житті громади; вплив на владу; механізми участі молоді в процесах прийняття рішень органами місцевої влади; забезпечення відкритості та прозорості влади; захист та просування прав людини; толерантність та недискримінація; забезпечення свободи слова та вираження поглядів; права внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та інших вразливих груп населення; доступ до публічної інформації, відкриті дані; ґендерна рівність. Ви зможете також пропонувати власні теми в рамках загальної тематики – демократизація і права людини. Подавати заявки на конкурс можна з 17 вересня по 11 листопада 2017 року.

Також під час презентації Ви дізнаєтеся про те, як взяти участь у Молодіжному таборі інновацій “U-Inn Camp” (7-8 жовтня 2017 року), який є частиною програми розвитку молодіжних інновацій у сфері демократії та прав людини. Окрім табору, програмою передбачено навчальні візити до громадських організацій, які професійно займаються відповідними темами, конкурс молодіжних проектів та ініціатив та фестиваль молодіжних інновацій.

Більш детально з умовами участі в програмі розвитку молодіжних інновацій Ви можете ознайомитися на сайті https://uinn.org.ua/ .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора