Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Блогери випробували можливості зимового відпочинку на курортах Сколівщини

Дата: 13.02.2017 17:19
Кількість переглядів: 734

Фото без описуУ неділю, 12 лютого, завершився промо-тур туристичними селищами Карпат Львівщини для команди першого україномовного проекту про подорожі Україною та світом – "Blog 360". Уже наприкінці лютого львівські блогери викладуть у мережу відеосюжет про особливості цього регіону.

Про це повідомила т.в.о. начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

За її словами, зйомки відеоролику тривали два дні та за цей час команда "Blog 360" випробувала на собі насичену та активну програму промо-туру.

"Навіть за такий короткий період команді "Blog 360" вдалося довести, що курорти Славська та Волосянки – це повноцінний якісний відпочинок для всієї сім’ї, і це саме ті враження, у які потрібно інвестувати. Приємно, що невдовзі своїм відеороликом вони покажуть це на всю Україну", - зауважила Наталя Табака.

Уже багато мандрівників знають про захоплюючі гірські краєвиди, гостинність та смачну кухню, а команда "Blog 360" розкаже ще й про майстер-класи з гончарства, про можливість побачити умови проживання українського підпілля в криївці та дерев’яний будинок, якому понад 120 років.

Значна частина відеозйомки охопила активний туризм Сколівщини. Йдеться про скі-тур на гірську вершину, який є не менш захоплюючим та здоровим способом активного відпочинку, ніж кінні прогулянки, катання на лижах, бордах, снігоходах або санчатах.

"Усього дві години їзди зі Львова – і ти на курорті. Славське та Волосянка запропонували нам більше, ніж ми очікували, - ділиться враженнями автор проекту "Blog 360" Мар’ян  Шпитак. - Зокрема скі-тур на лижах – це щось нове для нашого вибагливого туриста. Це відпочинок для душі та тіла, що не потребує спеціальної фізичної підготовки і є прекрасною альтернативою лижам".

До слова, команда "Blog 360" має за мету відкрити автентичну та туристичну Львівщину для всієї України й світу. У найближчі плани львівських блогерів входять такі об’єкти як "Золота підкова"; місто Самбір, де знаходяться мощі Святого Валентина; палац Лянц-Коронських у Старому Роздолі; малі туристичні міста Жовква, Дрогобич та інші.

Наголосимо, що промо-тур вдалось організувати за сприяння та підтримки небайдужих меценатів та місцевого бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора