Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 15.11.2017 16:33
Кількість переглядів: 573

Фото без описуНа Львівщині триває Тиждень безпеки дорожнього руху, який стартував у понеділок, 13 листопада, та завершиться у неділю, 19 листопада.

«Зараз на території країни відбувається тиждень безпеки на дорогах і відповідно цей тиждень – тиждень посилених рейдових позапланових перевірок. Чого ми хочемо досягнути? У першу чергу – це безпека пасажирів, тож  ми закликаємо усіх мешканців Львівської області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху, - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Роман Кокотайло. -  Окрім того, купували білети на сертифікованих автостанціях і відповідно не зупиняли транспортні засоби у невстановлених для цього місцях».

Відтак, Львівська ОДА спільно з патрульною поліцією міста Львова, Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області проводять превентивні заходи щодо дорожньо-транспортних пригод.

«Наша акція під назвою «Водію, тебе чекають вдома» - це соціальна реклама, яка розміщена на білбордах та відеоролики, які зняли за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Ми закликаємо людей, щоб вони дотримувалися усіх правил і оберігали себе від дорожньо-транспотрного травматизму», - повідомив Роман Кокотайло.

Нагадаємо, що героєм першого ролику став Тарас Стадницький. Актор закликав водіїв пристібати пасок безпеки у авто.

Героєм другої серії ролику - Народний артист України Федір Стригун. Відомий актор закликав мешканців області переходити дорогу лише на "зелене" світло.

Невдовзі департамент внутрішньої та інформаційної політики опублікує заключну серію із циклу соціальних роликів на цю тематику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора