Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч учнівської молоді з представником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Дата: 24.02.2017 16:30
Кількість переглядів: 684

Фото без описуУ  вівторок, 21 лютого,  в приміщенні Сколівської академічної гімназії за сприяння Сколівського районного відділу освіти та Сколівського районного військового комісаріату відбулася зустріч випускників шкіл району з представником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підполковником Залипка Василем Дарійовичем, доцентом кафедри автомобілів та автомобільного господарства.

В ході зустрічі підполковник Залипка В.Д. довів до присутніх інформацію про Академію сухопутних військ, правила прийому, провів за допомогою мультимедійного проектора невеличкий екскурс по Академії.
Заступник військового комісара-начальник відділення комплектування капітан Мацигін Р.І. в свою чергу наголосив, що випускники ВВНЗ отримують вищу військово-спеціальну освіту, диплом державного зразка про повну (або базову) вищу освіту та відповідну кваліфікацію, і в подальшому  проходять військову службу за контрактом на посадах осіб офіцерського складу в Збройних Силах України з гідною зарплатнею, соціальним та медичним забезпеченням. Всім присутнім було доведено що звертатись у разі виявлення бажання навчатись у ВВНЗ потрібно у Сколівський районний військовий комісаріат, де нададуть необхідну консультацію та допоможуть підготовити необхідні документи для вступу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора