Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Сколівщині обговорили Дорожню карту розвитку малих суб'єктів підприємництва (МСП) у гірських районах Львівщини

Дата: 21.09.2017 16:19
Кількість переглядів: 586

Фото без описуСьогодні, 21 вересня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та заступник голови районної ради Юрій Допілко, представники громадських організацій Сколівщини взяли участь в засіданні круглого столу з обговорення Дорожньої карти розвитку малих суб'єктів підприємництва (МСП) у гірських районах Львівщини. Модератором заходу виступив Президент Інституту міжнародних економічних досліджень Володимир Волошин. Під час засідання проведено презентацію Дорожньої карти розвитку МСП у гірських районах Львівщини, обговорено механізми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на місцевому рівні, а також роль малого та середнього бізнесу для сталого розвитку гірських територій.

Довідково: Дорожня карта розвитку МСП в гірських районах Львівщини розроблена Громадською організацією “Інститут міжнародних економічних досліджень” за фінансової підтримки Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (USAID ЛЕВ). Програма USAID ЛЕВ впроваджується МБО “Фонд “Схіцдна Європа” у партнерстві з ГО “Інститут економічних досліджень та політичних консультації” та ГО “Київський економічний інститут”.

З інформаційними бюлетнями щодо розвитку гірських районів Львівщини, підготовлених в рамках реалізації проекту по розробці Дорожньої карти розвитку гірських районів Львівської області, можна ознайомитись тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора