Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільними зусиллями до єдиної мети

Дата: 13.09.2017 15:49
Кількість переглядів: 707

Фото без описуСпільними зусиллями до єдиної мети прямують фахівці бюро правової допомоги, які знаходяться у територіальній юрисдикції Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про це та інше говорили на круглому столі, який нещодавно відбувся у приміщенні центру у Стрию. Перед присутніми виступили працівники усіх семи бюро. Вони розповіли про свої цікаві будні, про партнерів та клієнтів, заради яких і працюють.

Важливо додати, що яскравою була спільна доповідь працівників Сколівського бюро правової допомоги  Віри Андрейків та Христини Климух про інноваційні заходи, які вони провели за рік діяльності бюро. Загалом 135 правопросвітницьких заходів організували та провели для горян фахівці Сколівського бюро правової допомоги. Учасники заходів це і діти, і сільські голови, і депутати місцевих рад, і лікарі та вчителі - всі, хто хоче знати про свої права та обов’язки.

Окрім працівників бюро на заході ще й виступили клієнти із вдячним словом та партнери, які побажали колективу центру творчої наснаги, терпіння та успіху. Серед гостей була теж присутня і Олена Микитин – керівник служби у справах дітей Сколівської районної державної адміністрації. Вона розповіла про уже налагоджену співпрацю із працівниками бюро, поділилася спільними планами на майбутнє, подякувала директорові Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марії Николаїшин та фахівцям бюро Вірі Андрейків і Христині Климух за співпрацю.

Варто додати, що захід розпочинала та завершила заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Віра Іськович. Вона ж наголосила на цінностях бюро правової допомоги, підкреслила, що працівники бюро і центру працюють єдиною командою задля забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги. А як сказала пані Марія, директор місцевого центру, для усієї команди діяльність, яку вони здійснюють є улюбленою справою. То ж, дай Бог, аби ця «сродна праця» проросла зерном любові і добра на благо кращого майбутнього нашої держави.

Залишається додати, що у бюро громадянам надають правові консультації, інформацію, роз’яснення, а також забезпечують доступ до безоплатної вторинної правової допомоги. За бажанням клієнти матимуть можливість отримати інформацію з електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Прийом громадян здійснюється з 8.00. до 17.00 за адресою: м. Сколе, майдан Незалежності, 9. телефон: 066- 682-52-40


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора