Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОЕКТ “ІДЕЯ ЗМІНЮЄ КРАЇНУ” У СКОЛІВСЬКІЙ АКАДЕМІЧНІЙ ГІМНАЗІЇ

Дата: 19.04.2017 15:25
Кількість переглядів: 612

Фото без описуМета проекту – об’єднати активну молодь для втілення їхній ідей у життя. Найактивніші учасники матимуть змогу взяти участь у Форумі ідей та отримати фінансову підтримку свого проекту. Організатори: департамент внутрішньої та інформаційної політики, Український Католицький Університет, ЛОО ” Спілки Української молоді в Україні” та Львівський обласний молодіжний центр. У середу, 5 квітня, понад 20 учасників молодіжного проекту “Ідея змінює країну”- активні гімназисти  м.Сколе, взяли участь у тренінгу та пізнавали мистецтво генерування ідей за методикою Уолта Діснея.

Активну шкільну молодь навчали генерувати ідеї та створювати власні проекти. Гімназисти  у  процесі навчання  отримали нові знання, які зможуть бути використані в подальшій діяльності. Під час зустрічі кожен з учасників написав ідею, яку б хотів втілити в своєму місті. Як підсумок, кожна група підготувала колективний проект для розвитку свого міста в напрямках: туризму, особистісного розвитку, здорового способу життя та екології. Як свідчить практика, навіть лише за півгодини можна створити чудовий проект для громади.

«Під час тренінгу неформальне, невимушене спілкування відкриває перед групою безліч варіантів розвитку та вирішення проблеми. Проект демонструє учасникам, що навіть одна їхня ідея може змінити всю країну», – додали у відділі  молодіжної політики ЛОДА.

За підсумками проведених виїздів відберуть найкращі ідеї, а їхні автори зможуть взяти участь у підсумковому заході – Форумі ідей, який відбудеться наприкінці травня у Львові.

Найактивніші учасники  тренінгу отримали книги, які надав департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора