Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 червня, в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар

Дата: 21.06.2017 15:22
Кількість переглядів: 534

20 червня,  в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар за участю представників громадських організацій, представників відділів ведення  Державного реєстру  виборців райдержадміністрацій області, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, директора РЦСССДМ, начальника  УПФУ в Сколівському районі .

Семінар проводили   начальник та спеціалісти відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації.

Метою семінару є налагодження співпраці громадських організацій та органів влади щодо реалізації Комплексної державної програми підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО в інші регіони України.

В ході семінару розглянули питання про інформаційну безпеку, стан ,роботи із персональними даними осіб в контесті  ЕІБД та АСОПД та співпраці з органами Державного реєстру виборців. Обговорили також питання взаємодії з органами соціального захисту, розвиток ефективної системи переадресації та підтримки ВПО.Акцентувалась увага на актуальних питаннях соціального захисту та інтеграції ВПО в контексті співпраці з органами державної влади та органами місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора