Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про призов громадян на строкову військову службу весною 2017 року

Дата: 03.03.2017 15:19
Кількість переглядів: 764

Фото без описуВИТЯГ З  НАКАЗУ  військового комісара  Сколівського районного військового комісаріату від  28.02.2017  № 49. На підставі Закону України “Про  військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 24.02.2017 р. № 44/2017 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році” з   01 квітня по 30 травня 2017 року проводиться призов громадян на строкову військову службу,

НАКАЗУЮ:

1. Явці на призовну дільницю Сколівського району для призову на строкову військову службу  підлягають усі громадяни 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися в період 1990 - 1998 років, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

2. Усі громадяни Сколівського району, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Сколе, вул. Майдан Незалежності  4, у встановлений час, із документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу зобов’язані прибути до районного військового комісаріату до 10 квітня 2017 року,  та мати при собі документи,  які засвідчують особу.

3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Сколівського  району зобов’язані негайно повернутися до місць постійного проживання  та з’явитися у районний військовий комісаріат за місцем військового обліку для проходження призовної комісії.

4. На підставі Закону України "Про  військовий обов’язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення їх своєчасного прибуття на призовну дільницю.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. Наказ покласти на заступника військового комісара - начальника відділення комплектування.

7. Наказ довести до до особового складу в частині, що його стосується.

Військовий комісар

Сколівського районного військового комісаріату

підполковник                                                                                             М.В.ЛУЖНЯК

 

ЗГІДНО:

Начальник відділення офіцерів запасу і кадрів

старший лейтенант                                                                                   В.В. ШУЛЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора