Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обмін досвідом і творчістю: на Львівщині триває Етнофестиваль гостинності

Дата: 08.11.2017 15:13
Кількість переглядів: 586

Фото без описуУ межах І Етно-фестивалю гостинності цими вихідними на Львівщині творчістю та досвідом обмінювалися колективи Старосамбірщини, які виступали у Жовківському район, колективи Сколівщини – у Кам'янці-Бузькому, творчість Турківщини представили у Городоцькому районі, у Перемишлянському районі виступили колективи Дрогобиччини.

Мистецькі колективи підготували для глядачів свої найкращі композиції. Зі сцен лунали патріотичні пісні, лірика, класика, інструментальна музика, гуморески, також виконували танцювальні номери.

«Концерти такого формату дають можливість не тільки отримати обмін досвідом, пізнати культурну спадщину кожного регіону Львівщини, а й допомагають налагодити співпрацю, яка сприяє розвитку сучасної культури. Переконана, що саме такі фестивалі є платформою розвитку культури Львівщини», - розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.

Гості свята також могли переглянути цікаві колоритні виставки народних умільців: української вишивки, порцелянових тарілок, ляльок-мотанок, а також книг місцевих авторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора