Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання методоб'єднання працівників психологічної служби ЗНЗ та ДНЗ району

Дата: 17.02.2017 14:58
Кількість переглядів: 920

У середу, 15 лютого, на базі Сколівської академічної гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби ЗНЗ та ДНЗ Сколівського району. 

Роботу методичного об’єднання розпочала завідувач районного методичного кабінет  відділу освіти Сколівської райдержадміністрації  Ліліана Іванютенко, яка проаналізувала роботу  психологічної служби району за І семестр та окреслила основні завдання на ІІ семестр 2016/2017 н.р.

З доповіддю про технологію написання аналітичних довідок виступила Валентина Озінковська, практичний психолог Либохорівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ».

Звітувала про власний досвід роботи перед психологами та соціальними педагогами голова методичного об’єднання, практичний психолог Сколівської академічної гімназії Марія Гуралів.

Далі роботу було продовжено засіданням «круглого» столу на тему «Проблеми і перспективи інтегрованого навчання. Психологічний супровід дітей». Цікавим був виступ Лідії Тимочко, психолога Головецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Плав’я-Вадрусівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», яка поділилася досвідом роботи з інтегрованою дитиною, вказала на основні проблеми такого навчання. Психологи та соціальні педагоги взяли активну участь в обговоренні даного питання. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора