Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Кримінальна відповідальність неповнолітніх»

Дата: 06.04.2017 14:51
Кількість переглядів: 738

Фото без опису4 квітня головний спеціаліст відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Христина Климух спільно з інспектором з ювенальної превенції Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Львівській області Наталією Костишин провела превентивну бесіду з учнями Сколівської академічної гімназії при Національному Університеті «Львівська політехніка» на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

Учнів 7-8 класів спеціаліст бюро на прикладах з життя ознайомила з кримінальною відповідальністю неповнолітніх та розповіла, які наслідки можуть мати їх недбалість та безвідповідальність. Також з учнями обговорювали питання відбування покарання у вигляді позбавлення волі неповнолітніх засуджених; покарання, які можуть бути визначені дитині та відповідальність батьків за злочини скоєні неповнолітніми та малолітніми дітьми.

Наталія Костишин розповіла про небезпеку соціальних мереж, відповідальність за пошкодження державного майна та заборону прогулянок неповнолітніх у нічний час доби.

Не забули поговорити і про шкільні обов’язки та заборони. Учні отримали багато нової інформації та залишились задоволені від проведеного заходу.

           Нашим читачам нагадуємо, що з вересня у Скольому працює бюро правової допомоги. Його працівники надають первинну правову допомогу усім бажаючим горянам та забезпечують доступ до безоплатної вторинної правової допомоги визначеним Законом України «Про безоплатну правову допомогу» категорія осіб. Серед них і діти –сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, люди з особливими потребами, малозабезпечені особи. Вас чекають за адресою: м. Сколе, Майдан Незалежності, 9.   Тел. (066)682-52-40


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора