Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ні – зарплаті в конвертах!»

Дата: 19.05.2017 14:44
Кількість переглядів: 688

Фото без описуУ четвер, 18 травня, в приміщенні Сколівського РЦЗ для клієнтів служби зайнятості відбулося спільне консультування фахівцями Сколівського бюро Стрийського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та фахівців Сколівського районного центру зайнятості з питань легальної зайнятості в Україні та за її кордонами. Захід відбувся в рамках акції Служби зайнятості «Ні – зарплаті в конвертах!».

Начальник Сколівського бюро Віра Андрейків розпочала свій виступ з переліку правових переваг легальної зайнятості та недоліків нелегальної, а також наголосила на тому, що навіть при виїзді на роботу за кордон, необхідно відкривати робочу візу та підписувати договір для працевлаштування.

Христина Климух – фахівець цього ж Бюро приєдналася до слів Віри Володимирівни та показала клієнтам Сколівського РЦЗ сайт Міністерства закордонних справ і можливість використовувати його інформацію при підготовці до виїзду на роботу за кордон України.

Людмила Глюдз – фахівець Сколівського РЦЗ щиро подякувала соціальним партнерам за консультації і ще раз нагадала клієнтам центру зайнятості перелік вакансій (та їх соціальні пакети), який пропонує Сколівський РЦЗ для працевлаштування безробітних. Людмила Миколаївна наголосила на високому рівні заробітної плати і на можливості безкоштовно перекваліфікуватися з допомогою служби зайнятості.

Легальна зайнятість – це майбутнє нас і наших дітей, яких ми повинні привчати до культури праці. «Давайте не забувати, що зайнята людина – це щаслива людина, а офіційно зайнята людина – це не тільки щаслива, а й соціально захищена державою людина!» - сказала на завершення фахівець центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора