Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Возвеселімся і нині навіки.."

Дата: 07.02.2017 14:37
Кількість переглядів: 771

 Під такою назвою працівники  районної  дитячої бібліотеки м.Сколе  спільно з вихованцями "Умілі руки" Сколівського районогго БДЮТ  провели захід у Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст. - інтернат  для дітей школи.

Україна, як і кожна Європейська держава багата традиціями і обрядами. Одним з основних українських звичаїв є святкування Різдва. У передріздвяний день - 6 січня відзначаємо Святвечір. От і працівники  районної дитячої бібліотеки та керівник гуртка організували з дітьми-користувачами бібліотеки імпровізацію Святої вечері, приймання і прослуховування Вертепу у господі.

Учасниками заходу були: Ільницька М.,Сколівська академгімназія (баба); Оринич Ростислав активний читач (дідо); Трофімов В., Тоган А., Куртяник Г. (внуки); Тернавський О., Валькович Д.(звіздарі); Корнута М. (Ангел); Корнута Р.(чорт); Глистий М. (жидівка); Мадий С. (жид); Вах Х. (пастушок). В кінці заходу дідо та баба господи частувала усіх присутніх кутею та варениками, приготованих мамою учасниці заходу Маденяк Н. Усі були дуже задоволені.                              -                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора