Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

9-10 вересня відбулася Мала рада Українського Верху куреня УСП ч. 6 «Буриверхи»

Дата: 18.09.2017 14:36
Кількість переглядів: 624

Фото без опису Уже традиційно до мальовничого карпатського містечка Славське прибули поБурчати старшопластунки з Львівської, Франківської та Київської Скелі (осередку). Цього разу було гамірно і весело як ніколи, адже курінь знайомився з новоприбулими кандидатками.

Рада почалася з мандрівки на гору Високий Верх. Гарна сонячна осіння погода, поля лісових дарів з ожин і малин супроводжувала всю мандрівку і додавали сил йти вперед і вгору. Весь шлях дівчата ділилися цікавими історіями, розповідали про минулий рік, що пережили та яких верхів досягли. Діставшись вершини, у дружньому курінному колі відбулося відкриття Високого Верху (курінної ради) та основні курінні церемоніали. Саме тут на горі під спів вітру прийняли до Українського Верху ст. пл. вірл. Таню Буць, ст. пл. вірл. Олю Гулей, ст. пл. Юлю Рудюк. Також до нашого товариства вирішила доєднатися новацька виховниця Юля з Броварів, а найвищим ступенем у курені була урочисто іменована ст. пл. Уляна Павликівська. Відтепер вона – Буриверха.

У рамках ради обговорили кілька важливих тем куреня, діяльність куреня за минулий рік, нові здобутки, а також майбутні плани. А саме вирішили провести вишкіл фотографії «Фоторам» у Львові, а також курінний семінар когнітивної психології (що стосується роботи з особливими дітьми), та курінну мандрівку для старшопластунів у Карпатах. Другого дня зранку поласували смачним сюрпризом від верхової  ст. пл. вірл. Наталі Карабин та майстрували подушки у вигляді гірської вершини.

З новими ідеями і силами продовжуємо брати нові верхи!

Погідного неба і ясної думки!

http://www.plast.org.ua/_new/9-10-veresnya-vidbulasya-mala-rada-ukrayinskogo-verhu-kurenya-usp-ch-6-buryverhy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора