Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчальні заходи для співвласників багатоквартирних будинків

Дата: 25.05.2017 12:41
Кількість переглядів: 605

Фото без описуУ середу, 24 травня,  в приміщенні відділу «Сколівське бюро правової допомоги»  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  заступник начальника відділу Віра Андрейків  провела семінар для об’єднання співвласників багатоквартирного будинку на тему: «Створення ОСББ, як спосіб зміни суспільства». Фахівець бюро  детально ознайомила  присутніх з алгоритмом створення  ОСББ та його перевагами  в порівняні зі старою системою.  

Спеціаліст бюро наголосила, що запропонована система несе в собі реформаторську ідею, оскільки пропонує ефективніше задоволення потреб населення шляхом підвищення якості обслуговування та ціноутворення, необхідності та можливості самостійно проводити поточні та капітальні ремонти багатоповерхівок, а також нести особисту відповідальність за наслідки проведення таких модернізацій. Опісля семінару фахівці бюро надали індивідуальні консультації членам ОСББ та роздали інформаційні буклети бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник.

Принагідно нагадуємо, що з першого вересня у Скольому для горян працює бюро правової допомоги – відділ Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Знаходиться бюро за адресою: м. Сколе, майдан Незалежності, 9. Якщо маєте правові питання, які не вирішені, звертайтеся.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора