Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сільгоспвиробникам затвердили форму заяви для внесення у реєстр отримувачів бюджетної дотації

Дата: 07.03.2017 12:18
Кількість переглядів: 845

Цьогоріч, аби отримати дотацію від держави, сільгоспвиробники повинні бути внесені до Реєстру отримувачів бюджетної дотації. Для цього необхідно заповнити заяву – її форму уже затвердило Міністерства фінансів. Фото без описуДержавна підтримка полягає в тому, що сільгоспвиробникам, які будуть внесені до Реєстру, частину ПДВ, сплаченого ними до бюджету, будуть повертати на поточний рахунок.

Для внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації  товаровиробник подає до ДФС, за місцем свого обліку як платника ПДВ, заяву встановленої форми. Вона подається безпосередньо керівником або представником сільськогосподарського товаровиробника з обов’язковим документальним підтвердженням особи та її повноважень.

У заяві потрібно вказати підстави для внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру та перелік видів діяльності такого сільськогосподарського товаровиробника, здійснення яких дає право на отримання бюджетної дотації.

Право на отримання бюджетної дотації мають сільськогосподарські товаровиробники, що працюють у галузі тваринництва, садівництва і виноградарства, овочівництва та птахівництва, а також які здійснюють забій худоби, оброблення та фасування м’яса, перероблення молока, виробництво масла та сиру, виробництво яєчних продуктів.

Нагадаємо, у Державному бюджеті України на 2017 рік на програми підтримки для виробників сільськогосподарської продукції виділено 5,5 млрд грн, у тому числі по загальному фонду – 2,2 млрд грн, по спеціальному – 3,3 млрд грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора