Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області триває прийом заявок на конкурс проектів місцевого розвитку в галузі культури

Дата: 16.01.2018 12:15
Кількість переглядів: 563

Заявки на конкурс проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017-20 роки приймають до 2 лютого. В пріоритетах Програми - будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю, сценічних костюмів для народних домів, будинків культури, бібліотек, музеїв, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та мистецьких шкіл.

Учасниками конкурсу є органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, сільські, селищні ради, а також ради об’єднаних територіальних громад (ОТГ), міські ради. У випадку, коли об'єкт комунальної власності громади фінансується з районного бюджету (з огляду на те, що об'єкт перебуває у спільній власності територіальних громад району), участь у конкурсі мають право брати відповідні структурні підрозділи районних державних адміністрацій та міських рад.

Фінансування програми здійснюється за механізмом 50 % коштів — це кошти обласного бюджету, інші 50 % — залучені кошти конкурсанта (кошти місцевих бюджетів, та не бюджетні кошти). Невід'ємною складовою в залучених конкурсантом коштах має бути небюджетний внесок у сумі не менше 5 % від вартості проекту. Небюджетний внесок конкурсанта може бути у вигляді фінансового внеску (кошти фізичних осіб), нефінансового внеску (робота, матеріали) та спонсорських коштів.

Загальна вартість проекту не більше 400 тис грн.

Максимальна вартість субвенції з обласного бюджету – 200 тис грн.

Детальніше за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора