Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич провів зустріч з активом с.Побук

Дата: 09.02.2017 12:14
Кількість переглядів: 781

У вівторок, 7 лютого, перший заступник голови  райдержадміністрації Ярослав  Лепісевич здійснив виїзд у с.Побук, що входить до складу Труханівської сільської ради,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив населеного пункту. Зустріч відбулась за участю голови Труханівської сільської ради  Надії Булак.

Під час зустрічі Ярослав Лепісевич ознайомив присутніх з підсумками  роботи райдержадміністрації за 2016 рік та планами на 2017 рік. Зокрема, звернено увагу на стан будівництва, ремонту доріг, питання щодо легалізації робочих місць, діяльності промислових підприємств району, виплати соціальних допомог та заробітної плати, надання субсидій, участь в  конкурсі мікропроектів, виконання бюджету району тощо.

Основними питаннями, які порушували  представники місцевого активу  під час  зустрічі,  були:  ремонт  дороги та моста, підвезення школярів,  необхідність заміни опор лінії електропередач та встановлення трансформатора, встановлення відбійника на небезпечній ділянці дороги, питання вуличного освітлення, поглиблення русла річки, вивезення лісосировини, розробка Генплану,  заїзд маршрутки в село, про відміну оплати за перевезення школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора