Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Що потрібно знати, аби виготовити закордонний паспорт

Дата: 17.03.2017 12:08
Кількість переглядів: 1098

Які документи необхідно мати щоб виготовити закордонний паспорт,  скільки це коштує, як довго чекати на цей документ і куди саме звернутись за послугою? Про це детально від Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Новий закордонний паспорт виготовляється тепер тільки з біометричними даними: оцифрованим відображенням особи, її електронним підписом та відбитками двох вказівних пальців рук. Паспортів без біометрії для виїзду за кордон більше не виготовляють.

У будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби України лише оформляють документи для виготовлення паспорта та відбирають дані. Самі ж паспорти із внесеною інформацією виготовляють централізовано в м. Києві на ДП «Поліграфкомбінат «Україна»». Згодом відправляють спеціальною кур’єрською поштою у регіони.

У звичайному режимі паспорт для виїзду за кордон виготовляють за 20 робочих днів. Є режим оперативного виготовлення – 7 робочих днів. У виняткових випадках (у разі необхідності термінового лікування чи присутності при похованні близьких осіб за кордоном) найшвидший термін виготовлення такого паспорта - 3 робочих дні.

Детально - у документі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора