Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області стартував пілотний проект із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб

Дата: 06.06.2017 12:02
Кількість переглядів: 663

Фото без опису2 червня, відбулося засідання комісії із реалізації пілотного проекту щодо залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. Засідання відбулось за участі представника консорціуму, що допомагає  реалізовувати цей пілотний проект.

Головний механізм реалізації пілотного проекту на Львівщині - це надання його учасникам безвідсоткової поворотної фінансової допомоги для закупівлі обладнання та матеріалів з метою організації власного бізнесу (до 40 прожиткових мінімумів для працездатної особи на одного учасника).

Звертаючись до членів комісії, начальник управління з питань праці та сімейної політики  департаменту соціального захисту населення Львівсчької ОДА Уляна Дорош зазначила, що Львівська область обрана пілотною для цього проекту. Категорія громадян, на яку він спрямований, має свою специфіку і важливим завданням є також виявлення проблемних питань у поверненні цих категорій населення на ринок праці.

Члени комісії відібрали для участі у пілотному проекті  осіб із числа членів непрацюючих осіб із малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб, які подали заяви щодо участі в пілотному проекті по двох напрямках: працевлаштування та участь у громадських роботах.

Довідково:

 Пілотний проект реалізовують у Львівській, Полтавській та Харківській областях у 2017-2018 роках відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 02.12.2015 № 1154.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора